Gouveneur

Als Gouverneur van ‘Californië’loopt Niek gekleed in een net pak net als Arnold. De Gouverneur zelf verschijnt dan op uw opening, feest of fotoshoot…

Twins

Als Julius Benedict, kleed ik me als de grotere broer, inclusief de grote koffer met geld. Tussen het publiek ga ik op zoek naar mijn tweelingbroer…

Terminator

Gehuld in een leren outfit, met zonnebril loop ik met mijn riot-gun door de ruimte, en gebruik ik de welbekende termen, zoals “i’ll be back” en “hasta la vista, baby”.

Eraser

Als John Kruger verschijn ik in zwarte gevechtsuitrusting. Samen met mijn grote lasergun, word een onvergetelijk beeld op uw netvlies vastgezet.

Junior

Als ik Dr. Alexander Hesse speel (Arnold’s karakter in de film “Junior”) draag ik een pak dat Arnold ook in de film draagt. Verder heb ik wat doktersspullen bij me, hiermee controleer ik of mannen na het leegdrinken van een reageerbuisje met vloeistof, zwanger zijn.

Commando

Niek kruipt in de huid van John Matrix. Waar dan ook, hoe dan ook, wie dan ook. Hij zal u versteld doen staan door zijn aanwezigheid.